vart tar tiden vägen?

Nu sitter jag och funderar över vart all tid tar vägen för nu har tre timmar bara försvunnit... Jag kom hem från skolan och tänkte att jag har hur mycket tid som möjligt på mig här på eftermiddagen/kvällen för att skriva lite på en uppsats. Eller hur!?  Klockan börjar bli dags för sängen om jag ska orka upp vid kvart i sex imorgon för att hinna göra mig i ordning och komma iväg i tid. Tidsoptimistiska jag igen!? Suck! Nåja, har i alla fall hunnit öva lite inför kommande voc.en, så nu ligger jag i alla fall i närheten av att lyckas fixa ett VG  på det testet. Trettonde mars smäller det, så jag har en dryga månad på mig att träna vidare... HeHe.

//D.D\\
... ska skriva ett stycke (typ 150 ord!) innan sänggående

Kommentarer
Postat av: emelie berglund

Det värsta när tiden försvinner är att pluggtiden försvinner också .. :S man bara sätter sig ner framför tv.n ett tag och mitt i allt är det sängdags :S



Vill du få fler läsare? Registrera dig på denna sida. Har redan fått fler än 100 läsare per dag bara på denna sida :O helt otroligt tycker då jag :)



http://www.viraltrafik.se/?emelieberglund



DETTA VAR DÅ LÄNKEN! KRAM!

2009-02-09 @ 21:32:34
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Postat av: Ellie

Jag segade lite med bilderna, men nu är dom uppe iaf!

Orkade verkligen inte igår.



Hoppas du haft en bra måndag :)

2009-02-09 @ 21:43:42
URL: http://estella.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Heeejj.. jag har faktiskt pluggat duktigt idag =) Och sen har jag försökt laga kalops =D På kvällen tränade jag. Var inte på msn där på em och kvällen. Kom in först senare.

2009-02-09 @ 23:04:58
URL: http://borjesbarnbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback