quickie for the road!

Har fullt upp... mer än så hinner jag väl inte skriva egentligen, men måste ändå. Det är städning för fulla muggar inför morgondagens nöjen. Lyssnar på GW också... Super! Snart ska jag agera researchare åt min kära sambo, som har en uppsats att skriva på två dagar. Grattis honom! Nu är det dock matintag till att börja med.

//D.D\\
... som kockat för en gångs skull.


ja, se det snöar!

Mmm, första snön föll för någon halvtimme sedan... J ville gå på kvällspromenad och jag ville också - mycket! Fast inte med blött hår... Inte alls bra för mina stackars öron som börjar bråka för minsta lilla. Känns jättetrist för det hade varit hur mysigt som helst att inleda Halloween med en mysig snöpromenad i nattmörkret. Nåja, det kommer förhoppningsvis andra mysiga snödagar här framöver, så jag ska inte bli alltför lessen i ögat av att ha missat kvällens promenad. Imorgon blir det promenadande så det räcker! Vi har en hel del att fixa med imorgon (också!). Dagens sysslor fixades nog med bravur måste jag säga. Stolt över oss här i det lilla hushållet upp-och-ned.

//D.D\\
... som fått veta att i Paris säger man uuwhii!  HiHi.

faen i mig på tiden!!Vinpimplare till helgen!? Jaha då... Här ska smuttas vin och mås gott!!

r2's kusin är också upptagen

Mmm, inte nog med att jag tvättar, städar och pluggar... Jag har satt R2's kusin i arbete också! Diskmaskinen alltså. HeHe. Alla uppdateringar och installeringar efter virusattacken är fixade; tror jag. Har fixat lite inlägg och så på engelskans plattform och även på svenskans plattform. Duktigare måste jag vara dock eftersom det är inlämning på lingvistiken på måndag och vi har inte så mycket fixat där än. Vi får se om jag kommer få tvätta resten av dagen också snart. J är iväg och gör Paerlan vinterklar - typ! Vi måste gissningsvis tvätta kapellet och det passar bra nu idag eftersom tiden efter oss blev ledig nu!

//D.D\\
... kommer somna ovaggad ikväll!

allt annat än roligt

Mmm, har haft tre inte alls roliga dagar nu! Spelet fungerar bra, men strax efter att jag publicerat förra inlägget rasslade det till i datorn. Virus!!! Inte alls kul! Gissar på att det trillade in när jag körde googlesearch för att hitta någon bra bild att publicera, så jag får väl skylla mig själv!? Eller skylla på J som tyckte att jag skulle klicka på en länk!? Hursomhelst, så är jag 'up and runnin' ' igen med en välstädad dator. Nu är det hemmet som står på tur för att bli Halloweenfint; våra små kompisar (i plast!) och deras nät ska få komma fram nu. Vi har glömt bort det två/tre år i rad nu, men nu jäklar... 

//D.D\\
... försöker sig på konststycket att studera, tvätta och städa samtidigt idag! 


kvällens nöje
Dags för the dynamic duo att spela och pussla lite ikväll...

halvt om halvt tillbaka

Nu är jag nästan tillbaka från mina innedagar på Uni och min välförtjänta slappisch-helg! Eller ja, tillbaka i bloggandet är jag totalt, men inte när det gäller att sitta och kolla in plattformar och vilka uppgifter som ska göras till när och så. Nej, det får bli en fråga till imorgon. Orkar inte lägga ner hundra procent på allt, trots att jag borde. Nej, nu ska jag se till att njuta av en lugn helg, vilket jag inte brukar unna mig själv annars. Nu kände jag dock att det behövdes. Unidagarna var totalt suveräna!! Massor av praktiska övningar, så att man själv fick känna på hur det är att genomföra dem. Ett slags genrep kan man nästan kalla det. Mycket bra! Nu ska jag dock återgå till Harry Potter - böckerna... Ja, jag har ju gett mig den på att jag ska sträckläsa hela serien på engelska. Första boken är avklarad och har precis läst klart första kapitlet i den andra boken nu också... HiHi.

//D.D\\
... tycker dagens väder passar bra för biblo-besök!?

självdisciplin tror jag det kallas?!

Jag fastnade - otroligt nog - INTE i Tetris-spelet som J var så snäll (?) och installerade på min dator idag. "Ville ju bara kolla om det fungerade fortfarande!?" Mhm, men det är inte så lyckat att installera det på en minispelsjunkies dator faktiskt. För det är vad jag är; en minispeljunkie! Du vet sådan där intelligensbefriade klickspel som man inte behöver tänka speciellt mycket för att klara av. Sådana spel kan jag fastna med i timtal och så undrar jag sedan vart tiden har tagit vägen. HaHa! Men inte idag som sagt, då jag faktiskt lyckats med konststycket att få ihop en massa uppgifter - igen! Det känns otroligt bra, men något som inte känns lika bra är att en bok tydligen skulle vara tillbaka till biblo redan imorgon... Fast då är jag på Uni hela dagen, så det får vänta till lördag eller söndag. Gissningsvis lördag, så att vi kan trilla in på lite andra roliga affärer när vi ändå är inne i centrum.

//D.D\\
... ska kila iväg och fixa lite belöningsgodis till sig och J nu!

lurad
Titta vad J har "lurat" på mig!? Jag behöver ju plugga... Hrm...

mitt i natten igen

Är nog rätt övertrött vid det här laget, då jag inte känner mig trött för fem öre. Ändå är jag nog i desperat behov av sömn eftersom jag varit uppe x antal timmar efter att ha nattugglat mig, men jag verkar klara mig ganska bra. Hursa om det har att göra med måndagens dvala att göra. Hmm... Blev inte någon nöjesläsning utan lite spela av istället. J skvallrade om att årets Halloween Event i spelet hade dragit igång och då måste man ju ut och kolla läget lite. Vilket är enda anledningen till att jag fortfarande är vaken; eller nja... Kunde nog inte ha kunnat somna även om jag lagt mig nio som planerat. Nåja, till sängs för min del nu dock, så att jag orkar upp inför morgondagens strapatser. Nej, mina goda vänner... det är inget annat än nya studieuppgifter imorgon Uupsie, senare idag! också/heller. Måste juh! Fast nu börjar det kännas roligt igen som tur är!

//D.D\\
... ska fortsätta analysera (läsvärda!) Housekeeping imorgon idag! 


inte legat i dvala

Nej, jag har trots mitt nattuggleri natten som var inte legat i dvala idag; snarare tvärtom. Jag har fått något enormt mycket gjort att jag börja misstänka att jag är lagomt galet eller något sådant. Fixat mer än hälften av de där instuderingsfrågorna på grammatiken och det är jag mest imponerad av. Läst en hel drös med info till lingvistiken i EngC, vilket inte är de allra mest lättsmälta texterna som finns. Och jag fattade faktiskt vad jag läste redan första läsningen! Har inte hört till vanligheterna den senaste tiden, då jag haft för mycket annat som snurrar i skallen på mig. Anledningen!? Jag gjorde upp ett dagschema för denna dag där jag satte upp strikta klockslag under vilka jag fick jobba med endast en uppgift. Det jag inte hann med får jag ta under morgondagens uppsamlingsheat.... HaHa. Ja, det är sant! Men nu ska jag kila tillbaka till mina keywords på Housekeeping, så att jag kan få min(a) timme/ar med nöjesläsning ikväll. Ja, jag har till och med ordna upp lista med belöning för väl utfört jobb kontra endast utfört jobb. Hittills ligger jag rätt bra till om jag får säga det själv!

//D.D\\
... have to keep up her pace!

nattuggla
HoHo... HoHo... En liten hälsning från nattugglan //D.D\\

björnen sover, björnen sover...

Jag har lekt björn i dvala idag! Låg bara som i dvala fram till klockan tre eller om hon hann bli nästan fyra idag. Det händer då och då för min del. Oftast efter en manisk och under en stressig period, vilket är just nu för min del. Lyckades, men jag vet inte hur!, få in kompletteringsuppgiften till lingvistiken OCH skriva till saker på den ordinarie uppgiften som det är deadline på idag. Nu ska tjejen som bor i Tyskland fixa till en liten sak hon har upptäckt att hon vill ändra och sedan lämnar hon in den senare ikväll. Ja, men ingen rast och/eller ro för den sakens skull. Nu är det keywords och inläsning till nästa uppgift i lingvistiken som gäller asap. Förutom det har jag en hel drös med instuderingsskit att ordna till på bara ett par dagar (tack så j*la mycket vem det än är som reserverat upp bokj*ln som jag behöver ha kvar!)... och så inte att förglömma; innedagar på Uni torsdag och fredag den här veckan. It better be good this time!

//D.D\\
... med humör som en nyväckt björn! *grr*

det blev en bokkväll

Läste ut Ser jag tjock ut i den här? igår och hann även börja på en novellsamling av Elizabeth George; läste ut tre av fem igår natt. Det blev en otroligt sen natt/tidig morgon (hur du bestämmer dig för att definiera 05.00 är upp till dig!) så det var rätt segt när klockan ringde vid tio. Ja, vi ställde klocka en söndag, men det var för att jag inte skulle försova mig till sminkparty som började klockan tre på eftermiddagen. Det skulle ha varit otroligt pinsamt att komma försent dit av den anledningen att man försovit sig! Fast det blev upp vid elva, en lugn och rofylld frukost (hrm... !? nåja!) och sedan en timmes promenad. Och vilket väder det var idag! Ville knappt gå in tack vare det underbara höstvädret. Ja, hörde/läste du!? Underbart i samband med höstväder... Det är inte något som har hört till vanligheterna de senaste höstarna, men den här hösten tar priset på underbarhet. Jag har (nästan!) börjat uppskatta årstiden höst igen och det är bra jobbat av vädergudarna. Någon annan som känner likadant!?

//D.D\\
... ska återgå till sina två återstående deckarnoveller!

dilemma...


       eller       

Kan inte bestämma mig idag heller, dvs. om det blir tvglys eller bokläsning...

uppdatering ur funktion?

Ja, hursomhelst så SKULLE även Lenas namn vara en länk, vilket jag även skrev i en extra uppdatering på förra inlägget. Vilket heller inte verkar ha dykt upp!? Är du nyfiken på vad Lena bloggar om så kolla in det här! Jag hoppas att länken till Lillstrumpans blogg fungerar som den ska... Annars hittar du till hennes blogg under länken Börjes barnbarn under Länkar... Det var väl det stora hela för den här gången. Korta och koncisa inlägg är trenden för idag verkar det som!?

//D.D\\
... kort och koncis - för en gångs skull!?

regn av kommentarer

Och me likey! Tack så hemskt mycket för dina kommentarer Lillstrumpa! Och tack för din kommentar Lena, som jag insåg att jag glömde bokmärka medan jag var på din sida och skrev tillbaka. Men don't worry det blir bokmärkning så fort jag skrivit klart detta inlägg. Kort kommer det nog bli den här gången, då jag inte har speciellt mycket mer än upprepningar att komma med; Excel är fortfarande otroligt krångligt och avskyvärt, jag är segare än godiskola, lingvistiken spökar både på engelska och svenska... Nej, sånt vill jag inte tynga ner era axlar med just nu! Hoppas ni njuter vidare av lördagen... Det ska jag (försöka!) göra!

//D.D\\
... väljer fortfarande mellan bok eller tv (som oftast vinner!)********************
Uppdaterat en stund senare;
Lenas namn ska egentligen vara länkat med en länk till hennes blogg...
http://frolic.bok-bubbla.se/ Hoppa gärna in och hälsa på henne och Lillstrumpan efter att ni varit här inne och läst klart! 
 

varken eller... eller både och...

Nej, det blev varken bok eller tv eller både bok och tv. Beror på hur man ser på saken eftersom jag läste ett par sidor i boken, slängde ett getöga på tv.n medan jag åt, men sedan blev det Mafia som tog upp min och J.s tid hela kvällen/natten. Vi kom i säng sent och det drabbar oss idag, men eftersom ingen av oss har några direkta tider att passa så är det väl inte så farligt direkt. Varit inne och kollat av mina plattformat och det är inte speciellt mycket som händer där för tillfället, så idag blir det en halvt om halvt offlinedag eftersom jag har en roman jag har gett mig tusan på att läsa ut och analysera klart idag. Vill försöka ha en något sånär lugn helg den här helgen nämligen... Återkommer dock med lite uppdatering om hur det går för mig, vilket jag redan nu nästan kan säga något om. Fast jag ska inte komma med någon spoiler i dagens första inlägg; vill ju att du kommer tillbaka och läser senare under dagen!

//D.D\\
... trycker snart -ologiskt nog - på Start för att stänga av datorn en stund.

bok eller tv?


  eller


statistiktrend

Ja, det verkar som om det förekommer en återkommande trend i min bloggstatistik... HaHa. Det smäller till med en liten topp (kring 6-8 unika besökare) och dagen/arna efter är det en enda unik besökare, vilket är jag själv. Riktigt intressant att se att det alltid blir så... Mmm, åtta besökare är topprekordet än så länge, men man kan hoppas på att det slås innan bloggen firar två år här i januari 2009; eller vad säger ni mina trogna och tappra läsare? HiHi.

//D.D\\
... kilar vidare till dagens måsten nu.

bomullshuvud

"Du är sjuk gumman!" säger sambon till mig och jag blånekar. Fast efter en liten kvällspromenad nu för en stund sedan så var jag inte så långt ifrån att erkänna att han hade rätt. Vilket jag nästan gjorde, men jag har dock lite svårt för att erkänna att jag haft fel. Eller nej, det har jag inte... Inte så länge jag får klara och tydliga bevis. Hmm, nu låter jag som en hemsk människa, eller!? I alla fall i mina egna öron. HaHa. Nej, nu ska jag sätta mig ner i myssoffan igen med nyligen inhandlade "tre för tio", min goding och någon bra film/något annat från tvutbudet.

//D.D\\
... feberyrar(?) vidare imorgon!

soffmys på gBilden är lite missvisande, då det inte är vår Klippansoffa vi ska mysa i...
Den får dock göra en liten standin-roll i brist på annat.

vilken väckning!

Vaknade av migrän... Supertrevligt! Usch vad hemskt det är med en sådan uppvakning ska du veta. Misstänkte dock att det sulle bli så eftersom jag har ett svagt minne av att jag vaknade till i natt och hade världens migränattack. Ja, svagt minne för det var som om jag låg i dvala. Trodde först att jag drömt det, men när jag väl vaknade till och det sprängde i huvudet på mig insåg jag att det var äkta. Usch igen! Poppade pill och gick iväg till affären som planerat, då vi behövde handla lite nödvändigheter. Sedan blev det att skynda sig ner och slänga i tvätten, men efter det... då är min dag otroligt blurry! Blir så sömnig av tabletterna och när jag gick in och lade mig för att lyssna på GW - ljudboken (som jag fortfarande inte lyssnat klart på!) tvärslocknade jag. Trodde att J var inne och bytte skiva åt mig, men det har jag tydligen drömt för det har han inte gjort berättade han. Usch ytterligare en gång för att man blir så väck...

//D.D\\
... som försöker plugga trots dovt dunkande i huvvet!

Månskenspromenad

Om du nu har missat det, så kan jag meddela att det är fullmåne idag/inatt... Vilket betyder att jag troligtvis kommer ha svårt att somna/sova inatt. Vi ska förebygga detta med att ge oss på en liten månskenspromenad min sambo och jag! Underbart härligt ska det bli, då vi slappat ihop oss lite väl mycket den senaste tiden vad gäller promenaderna. Nu i våras var vi igång riktigt ordentligt, som de läsare som följde bloggen även då kanske kommer ihåg. Lekte vandrare och bergsklättare x antal gånger och det var skitjobbigt, men så härligt efteråt. Det blev naturligtvis lättare för varje gång och uj, uj! vad det kändes underbart. Nu är vi tillbaka på nollkondis igen och det är inte alls bra; inte alls!! Back to business ordentligt så att jag kanske kan få komma igång och jogga någon gång!! Längtar enormt, men måste gå ner lite i vikt för knänas skull... Tänker inte inleda denna joggingkarriären med att paja knäna direkt.

//D.D\\
... looking forward and planning ahead!

bara jag?

Undrar över om det bara är jag som haft strul med att uppdatera bloggen de senaste dagarna!? Otroligt vilket I-landsproblem egentligen, men det kändes inte roligt att ha en massa tankar att dela med mina läsare och så gick det inte. Riktigt trist! Idag har jag tappat bort de flesta av de där bubblorna, men var inte oroliga - det kommer garanterat fler! "Morgon"promenad idag också, så det har fått mig att vara riktigt effektiv. I alla fall känns det som det, då jag hunnit fixa respons på respons och ytterligare lite mer respons. Hjälpt en kurskamrat med lite input också då hon fastnat med en fråga kring lingvistiken. Kollat upp inför gruppuppgift också, fast jag önskar att jag på den punkten skulle kommit lite längre. Nu är det dock pedagogisk hjälp till sambon som gäller... Och/Eller söl med kompisen som befinner sig på andra sidan jordklotet för tillfället. Hon håller på att skaffa sig Skype nu och det är ju toppen! Ja! Jag har ju hunnit kolla in B2's och hans tjejs bilder från deras resa på andra sidan jordklotet också... härliga bilder och roliga dagboksinlägg!

//D.D\\
... skulle också kunna tänka sig att vara downunder ett tag.  

trööött och seeeg
Idag //D.D\\ = Trötter, eller ännu värre...

peek a boo

Hoppar in här en sväng för att kolla läget och jag hade allt ett par tappra läsare igår, trots min halvfrånvaro. Vinkar glatt till er och alla andra som trillar in här idag. Det blir nog ett par inlägg idag, trots att jag tänkt hålla mig något sånär offline idag med. Måste det för att fokusera och komma i nivå med alla studier. Insåg ju att jag måste fixa instuderingsfrågorna redan nu eftersom böckerna blivit reserverade på biblo, vilket jag INTE hade räknat med... Hade nämligen tänkt ta en liten instuderingsvecka lite närmare tentan, men mina planer på det grusades totalt tydligen. Nu sitter jag och analyserar meningar och avgör om det är huvudsats eller bisats, vilka satsdelar som förekommer i de olika satser och hej och hå... Någon som vill joina mig?

//D.D\\
... "satsar" vidare!? HaHa.


jobbar offline

Okej, var tvungen att hoppa in en snabb sväng och kolla läget på plattformar, communities, diverse chat/teleprogram och så bloggen... Annars är det offline som gäller för mig idag! Jag har inte disciplin nog att hålla mig från allt annat än det jag SKA/MÅSTE pyssla med, så det får bli en datafri dag. Förutom de korta stunder jag är inne för att uppdatera läget i grupparbeten och så, som vi alla nog sitter med febrilt. Fick ju påbackning och saker att fixa om och utveckla till den första uppgiften i lingvistik; trots våra nio sidor!! Funderar över om inte vår kära lärare är överambitiös eller bara jag som känner mig totalt nollad. Faktum är att jag känner mig allt mer som en urvriden disktrasa och det mina vänner är allt annat än trevligt.

//D.D\\
... går offline nu.


det blev kväll idag med

Suttit länge med alla studier och kommit igenom ... tja, kanske hälften av vad som var planerat för idag. Vilket redan är halverat egentligen eftersom jag från början hade både svenska och engelska på schemat idag. Fick välja bort svenskan då jag kände att engelskan var mer bråttom med och nu är det ännu mer bråttom. Suck! Det känns verkligen inte som om det går på räls direkt för min del just nu. Distraherad av J.s frustrationer vid sin dator mest hela tiden, men vad göra? Han har också deadlines att passa, men samtidigt har jag lite svårt för att tycka synd om honom helt fullt ut. Vilket beror på hans oförmåga att planera sina studier... Åter igen kommer det dock ett men! Jag var precis likadan med studierna under hela mitt första (och andra?) år, så jag vet att det inte är lätt. Nu blir det dock till att knäcka lite Resident Evil (på GameCube!), som J redan har bänkat sig med. Jag, som inte vill/kan kalla mig proffs på kontrollhantering, kommer mest sitta bredvid och vara hjärnan bakom pusslandet ... HaHa. ... men ska även ta och träna upp lite skills på kontrollen ikväll.

//D.D\\
... erkänner att hon är lite av en spelnörd!

det visste jag inte!?
Boken jag ska göra applied keyword på finns tydligen som film också!?

me, myself and jag bara

Det är en tapper (?) besökare idag på bloggen, vilket är jag själv som kollat läget hur den ser ut "officiellt" så att säga. Har tagit som vana att göra så istället för att förhandsgranska inlägg, då jag varit med om att förlora x antal inlägg endast genom att förhandsgranska dem. Hmm, någon form av bugg i system antar jag, men jag orkar inte bråka om det och tipsa de ansvariga. Lat? Nja, tidsbrist snarare och det finns viktigare saker jag behöver fixa med. Blogga till exempel!! HiHi. Nu är tvätten i tumlare och på lina, promenaden avklarad... så jag antar att det är dags att hugga tag i kurslitteraturen. Blev efterlyst av en kurskamrat idag också, vilket nog tyder på att jag kanske måste vara lite flitiager besökare på diverse skolplattformar också...

//D.D\\
... diggar höstpromenader utan regn i luften!


ännu en dag i studiernas tecken

Fast jag varvar studier med tvätt och promenad nu på förmiddagen! Är precis på väg ut med både tvätt och promenadskor fast min kära sambo (som ska med!) har fastnat på något strul med Exceluppgiften. Konstigt!? Nej, det hör till vardagen i vårt hushåll för tillfället och gissa om jag längtar efter att han ska bli klar med just denna uppgift? Sedan följer visserligen en som är baserad på Access, som dessutom ska baseras/kopplas till den i Excel... Hmm... Det får vi ta då! Nu är det tvätt och promenad som gäller först och främst. Sedan blir det litteraturteori, applied keyword och lingvistik som gäller. Allra helst får det gå undan då jag är sugen på att ta en spelkväll med sambon ikväll... Tror ni han går med på det?

//D.D\\
... siktar, skjuter - it's a hit!

inget spelande

Även om det kanske verkar så med tanke på förra inlägget och dess budskap, så har det inte varit något spelande alls för min del sedan sist. Jag har fått övning på att vara pedagogisk, då jag hjälpt och handlett min goding när han suttit med sina uppgifter. Eller ja, det handlar om en enda uppgift som ska fixas i Excel (hatprogram!)... Personligen har jag funnits med och så pedagogiskt som möjligt försökt att hjälpa honom utan att hjälpa honom. Hänger du med? Ja, jag försöker alltså att ställa sådana frågor som får honom att själv komma på lösning. Vilket han är tvungen att göra eftersom jag inte alls kan det han pluggar... Eller ja, okej då, lite. Fast inte alls alla funktioner, lösningar, programmeringar och tjosan som han ska ordna med till uppgiften. Dagens arbete fick honom i alla fall en bra bit på väg och vet du vad!? Det har med morgonpromenaden att göra!! Jag är helt övertygad om det; finns det någon som säger emot!?

//D.D\\
... tror på morgonpromenader!

here we go again
Nytt spel installerat... Jag som verkligen har tid att spela!? :P

mumsigt värre

Proppmätt och belåten sitter jag nu och funderar över vad jag ska ta tag i först; lingvistik, litteratur eller grammatik. Har otroligt svårt för att bestämma mig så jag gör i stort sett allt annat än något av det. J sitter och slavar med sina uppgifter så gott han kan och jag hjälper hellre honom än tar tag i mina egna uppgifter också. Fast det kommer ju bara bli surt efteråt då jag sitter och har hur mycket som helst (vilket jag redan har!) att läsa och skriva. Suck! Det är inte kul att vara jag just nu... antar jag.

//D.D\\
... vältrar vidare i sin självömkan ett tag till

dagens första

Inte blivit av att jag skrivit idag, då jag haft fullt upp med en del annat. Sov till över tolv bland annat, vilket gjorde jag att vi bommade tiden vi bokat för tvättning. Fick bli en ny på fredag; roligt fredagsnöje!? Sedan har jag hjälpt J att få igång his train of thoughts på några av uppgifterna. Det blev lite fridag igår eftersom vi spelade en hel del Resident Evil och kollade film mest hela dagen. HaHa. Fast det behövde vi alla tre (jag, J och Kusinen!) tror jag. Nu är det sen matlagning och -ätning som gäller, men potatisgratängen och det mesta av köttet fixade vi klart igår. Har två skivor karré (tack Mamma Mu!) som ska stekas på lite och brussels som ska kokas lite. Annars är vi så gott som "good to go!" med vår söndagsmiddag som intas på en onsdag. Hmm...

//D.D\\
... kämpar vidare med sin stressmage...

allt annat än studier
För tillfället är det film som gäller...

wakey, wakey...

J och jag låg och trynade riktigt gott i sängen när jag plötsligt vaknar av knackningar på dörren; vi har nämligen kopplat ur ringklockan. (Bästa vi gjort!) Det var Kusinen J som kom och ville fortsätta spela. Ja, vi/de satte igång att försöka knäcka de Resident Evil - spelen vi har och nu kom han för att fortsätta. Tur att han kom på sätt och vis, så att vi kom upp inte alltför sent. Fast lite hemskt är det att bli väckt sådär med oväntat besök, tycker du inte!?

//D.D\\
... måste hjälpa till med pusslandet nu.

heja bert!

Sitter och tittar på Bert Karlssons nya program Matakuten och me likey! Korta reklampauser är det också, så inlägget blir inte mycket längre än dessa rader. Det har ju redan börjat igen!

//D.D\\
... spanar vidare på dumburken.


något bättre hummöör

Magen är något stabiliserad, men det möjler fortfarande. Har vågat på mig en banan, som inte påverkade något negativt. Nyss tagit två mackor och lite saft... Hmm, vi får se vad magen säger om det!? Hoppas på att det blir bättre här framåt eftermiddagen eftersom jag skulle behöva komma iväg till biblioteket och hämta en bok som jag reserverat, samt hämta hem Union Street igen. Den har tydligen kommit in igen, så då hinner jag fixa ett "applied keyword" på den också innan deadlinen är nådd. Min lärare tycker att jag borde göra det och då får jag väl se till att göra det. Gissar att det är behövligt för att i alla fall ha chans på ett VG... och det vore som sagt inget fel!

//D.D\\
... siktar för högt!?

bläsch!
Me this morning! Bläsch!


ingen besökare

På två dagar nu... men det kanske inte är så konstigt eftersom jag själv inte varit ute i bloggträsket något sedan. Hmm, sist när det nu var!? Det har varit moppemek och stugsittaredag en hel dag och söndagen (idag) har varit slappish som bara den. Jag tycker att vi var värda det! Har ingen motivering till det; mer än att det bara ÄR förtjänt. Just kommit ur en lång varm dusch, som avslutade vår groomingsession. J behövde få sin frisyr trimmad och sådär, så det var bara att grooma lite. Inte helt fel faktiskt... Passade på att grooma mig själv lite (med betoning på lite... tyvärr!) med när vi ändå höll på. Nu ska jag rusa in i sovrummet och slänga mig i sängen brevid min nygroomade man.

//D.D\\
... återkommer när andan faller på.

en arbetsdag utan lunch

Tidsmässigt är det exakt så länge sedan jag skrev senast här i bloggen... Ändå var det kring klockan fyra på eftermiddagen, vilket betyder att jag har bortåt en och en halv arbetsdag bakom mig. Vilket känns också! Speciellt i huvudet, då jag märker hur jag tappar ord på både engelska och svenska för tillfället. Tror att det är ett litet tecken på att jag behöver gå och lägga mig snarast!? Fast jag har faktiskt inte tid att gå och lägga mig riktigt än, då jag måste kolla upp saker inför morgondagens drabbningar. Det blir nog mest fokus på engelska även imorgon, då det känns som om det är den jag måste stöka undan mest på. Har precis avslutat min del på grupparbetet i lingvistik, vilket gör att det nog bara är att ta tag i inläsningen till nästa gruppuppgift. Det är totalt sju kapitel som ska läsas in och sedan är det ett par frågor som ska tittas på, analyseras och besvaras. Yaaa.... eejjj!?

//D.D\\
... ska börja locka in karln till sovrummet nu.

ROFL
Hur synkade kan ett par systrar bli egentligen!?

voffisbesök

Kom precis in kyypen och jag efter att ha varit ut och hälsat på Z.s och hennes karls voffsingar. Ett par bordercollie och båtsmans-voffsingar som är otroligt valpiga trots att de blir fem år imorgon. Haha, de kommer inte bli lugna penchisvoffar ens när de är gamla säger Z. Och jag kan nog kanske hålla med henne om det då det är ett par otroligt livliga hundar de har. Vi fick ta och träffa dem så att vi kanske kan trilla in på lite födelsedagstårta på fredag och det vore lite trevligt. Nej, vi ska inte fira hundarna utan Z som fyller idag! Vet inte om det blir någon prusent till henne dock, då vi knappt har matpengar den här månaden. Fast jag tror inte hon bryr sig... Eller ja, hon är ju den av mina vänner som är extremast när det gäller att få presenter, men hon har nog allt vuxit ifrån det där med nu... hoppas jag väl!? 

//D.D\\
... ska ner till tvättstugan igen!  


tvättstugefråga

Varför torkar man inte upp ordentligt efter att man spolat rent golvet i tvättstugan? Det frågar jag mig varje gång det blir som nyss när jag var nere för att slänga i min tvätt. Golvet var fortfarande rejält blött och vart jag än satte ner mina fötter blev det stora leriga spår, trots att jag "bara" använt skorna inomhus i källargångarna när jag går till och från tvättstugan. Eller utomhus om somrarna då det är torrt på backen. Fick alltså ställa mig och städa tvättstugan innan jag ens använt den!!! Personen (läs tanten, då jag har en misstanke om vem det kan vara och hon är tant!) i fråga vill vara go och göra rätt efter sig, men det blir ju bara så jäkla fel. Och fullt med tvättmedelsfläckar var det kvar på golvet också, så hon hade inte gjort något värre bra jobb i alla fall... Nej, sånt bara förstör ens dag, så vi får hoppas att det händer något som upprättar denna irritation snart!

//D.D\\
... gnisslar vidare på sina tänder.