framtida bostad?Här skulle jag kunna bo ni! :D
Ett av ställena vi kollade in på vår lilla roadtrip i helgen.

Ps. Bilden länkar till sidan där ni kan hitta bilden i originalversion. Ds.


nu är det på gång

Har varit riktigt duktiga idag... Morgonpromenad, fixat med studier, betalat räkningar, fixat med Folksam... Och klockan är inte ens tio! Jag brukar ligga och sova som bäst vid den här tiden för tusan. Nu känner jag mig riktigt bra och på G igen. Ska slänga in mig i duschen här snart, vilket jag inte har lyckats fixa efter promenaden i morse. Sedan blir det The Tempest (Shakespeare) och analys av metaforer och dess betydelser. Vill ha uppgiften mer eller mindre klar på - säg onsdag. Känns skönt att ligga lite före med allt, så man kan unna sig ett par lediga timmar här framöver.

//D.D\\
... som tycker livet leker igen!


roadtrip

Gårdagen spenderades mestadels i en bil... och i Eskilstuna + Västerås med omnejd. Vi - vilket är jag, J och DaddyDJ - spenderade tid med C i Eskilstuna. Hon blev riktigt överraskad över att vi befann oss där, men trillade ner på stan och knatade omkring en stund med oss. Vi åt lite lunch också på en helt okej restaurant. På vägen mellan Eskilstuna och Västerås såg vi till att kolla in Tidö slott. Wow! Där skulle jag kunna tänka mig att bo! HaHa. Vi fick lite extra kultur och historia också, då det på vägen in till slottet även finns en kyrkoruin från 1200-talet och så en fornborg från 200-talet. Vilka upplevelser! Älskar att kolla in sådana där saker... HaHa. Nej, nu ska jag återgå till spelandet, då jag har fastnat i sådana där vanebildande småspel för tillfället.

//D.D\\
... stressar vidare med tre rader, färgkombos och annat smått & gott


feelgood music!


idag är det musik som gäller

Har tagit upp projektet med att ta hand om mina halvt om  halvt dränkta stackars skivor. Har inte alls många kvar att "rädda", dvs. diska rena och lägga in i datorn. Heja mig! Äntligen fått lös Mamma Mus tvättkorg som skivorna och diverse andra tillhörigheter har legat. Uppsatsen är fortfarande inte klar, men jag hoppas på att få lite mer ork och lust senare idag eller imorgon. För till veckan som kommer måste jag fokusera på engelskan, som börjar på fredag... Innan dess ska vi dock ha läst en text och tillhörande uppsatser/artiklar. Men, inte stressa upp sig över det än. Nu är det fixa med skivorna och den andra städningen som gäller.

//D.D\\
... som leker poppande skurkäring idag!

fokus på skrivandet idag?Ja, de är lästa för en tredje (eller fjärde) gång. Nu ska jag skriva klart uppsatsen.
Den är visserligen sen just nu, men jag har inte orkat stressa fram något.

idag... bara spel

Istället för att skriva har det blivit vanebildande spel för hela slanten idag. Inte ens ett blogginlägg har det blivit mellan varven. Försöker ju samla så många stjärnor och juveler jag bara kan... HeHe. Det var J som fick igång mig och nu sitter vi helt fast båda två. Imorgon måste jag dock ta mig in till Uni, då det är en bok som måste in senast imorgon. Ska se till att få in en del andra böcker som jag känner bara ligger och dammar. Får ta och låna om dem om det visar sig att jag behöver dem. Nu är det sen mat som gäller... då det bara blivit en halv bit smörgåstårta som näring för mig idag. Fy skäms!

//D.D\\
... som chillar järnet!

comeback i bloggosfären

Inte varit inne på snart två månader... I alla fall inte och skrivit något, men jag har allt varit inne och kikat på min favoritlista när det gäller bloggar. Varit ljummet med uppdateringar på en del, fast jag förstår helt och fullt. Vilken sommar det har varit... både positivt och negativt. Personligen har jag varit ifrån datorn på en dryg månad och det har kännts underbart!! Efter de intensiva veckorna med uppsatsskrivning har jag inte längtat efter datorn alls. Blivit massa annat än datornöje under sommaren. Blir väl att uppdatera och bjuda på lite godbitar då och då här under de kommande veckorna. Nu ska jag dock ta tag i uppsatsen om Harry Potter, som är sommarkursens sista uppgift.

//D.D\\
... is back to stay!