slapp kväll framför tv:n
Just nu är det Sveriges värsta bilförare, som följs av Criminal Minds...
Sedan får det bli sängläge och förhoppningsvis sömn!! Tidig morgon imorgon igen!

mia och klara

Fick se bra mattv idag i alla fall eftersom det var repris (måste ha varit repris!) på nya säsongen Mia och Klara! Underbart! Tyvärr ligger ordinarie sändning på söndagar klockan åtta och då är det Bones, vilket inte får missas heller. Tur då att Mia och Klara går på svt, så att de kommer i repris! Härligt.

//D.D\\
... stressar vidare bland det som ska fixas inför morgondagen


what a day...

Känns som om hela dagen varit upp och ner faktiskt. Gick upp sent jämfört med resten av veckans dagar. Glömde knäppa på mobiltelefon, så jag hoppas att inga viktiga samtal har gjorts till mig eller J den här förmiddagen. Inte fått något som helst vettigt gjort med studierna, trots att det känns som om det skulle ha behövts idag. Vi har inte kommit iväg till bolaget, vilket var tänkt (se nedanstående inlägg!) och mer eller mindre planerat. Ingen promenad till affären har gjorts heller, så vi har ingen mat att laga till idag. Börjar bli dags för det nu!? Ska till min handledare om lite mindre än en timme och jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Vilket kan härledas till att jag anser att allt jag har som känns vettigt att ha på sig är smutsigt. Hade tänkt tvätta idag också eftersom jag ska till Uni fredag och lördag, dvs. jag behöver något vettigt att ha på mig även imorgon och lördag. Allt detta och jag har inte varit uppe mer än tre timmar. Men! Kasserade in ett VG idag igen... HeHe. Det kändes otroligt bra!!

//D.D\\
... är dock - trots ovan negativt laddad inlägg - otroligt positivt laddad!!

vintipsFunderar på att fixa lite vin till lördagskvällen...
Någon som har tips på något gott vitt vin?

microblogging?!

Hinner bara med en rad eller två... Varit igång med hallrenoveringen igen, men är fortfarande euforisk. Trots damm som hamnar överallt. Målarfärgsflaggor som sprätter. Den kommer bli så fin, så fin vår hall!!

//D.D\\
... ska städa bort microdamm nu


euforisk

Jag är så himla trött just nu, men samtidigt helt euforisk! Allt känns riktigt bra och som om allt löser sig. Även om dagen började otroligt O - roligt, dvs. inte alls bra utan raka motsatsen så är det lugnt nu. Öppnade mejlen i morse innan jag skulle iväg på ytterligare ett "studiebesök" - på mattelektioner den här gången! - och vad har jag då fått för besked?! Jo, att det inte finns någon anteckning hos ansvarig att jag har skickat in någon ansökan till examensarbete. VA!?!?!? Det var jag ute i supergod tid och kontaktade hur många människor som helst uppe på Uni om, så det VET jag att jag har gjort. Slarvmaja till ansvarig som inte kollat av sin mejl ordentligt alltså eftersom jag mycket riktigt (kollade historiken på mitt mejlkonto!) skickat in en ansökan till henne redan den åttonde maj (deadline var femtonde!). Ringde upp och förklarade läget och när jag kommit hem från mitt besök, så hade jag fått ett svar om att det var mottaget och skulle ordnas upp. TACK! Men som sagt, inte ens en sådan dålig start på dagen har fått mig att tappa humöret... och inte min enorma trötthet heller. För trött är jag så in i ... och klockan är inte ens fem på kvällen!! Jag som vill sova.

//D.D\\
... ska nog poppa lite Oomph! - radio igen

me tired, but oh! so happy

Sena nätter och tidiga mornar, så jag är trött!
Men otroligt glad!!!

ett enda exempel kvar

Nu sitter jag med mållinjen så nära, så nära... Jag är superseg och skulle nog egentligen behöva lägga mig när som helst för att orka komma upp och vara pigg för morgondagen, men nu är det allvar. Ett enda "visa-i-texten"-exempel har jag kvar och sedan är jag helt klar med min första uppsats till litteraturkursen i engelska! Tycker jag är riktigt snabbt gjort, då jag för bara ett par veckor sedan inte ens hade en idé till en uppsats!? Nu ska det dock fixas till ett litet citat och sedan ska den in! På fredag får jag låna Mrs. Dalloway i bokformat och så får vi se om jag kan snickra ihop en liten uppsats kring den texten och lämna in om ett par veckor. Vore inte helt fel!

//D.D\\
... aka the Duracell-kanin!?

fyra

4 av mina favoritprogram:
- Bones
- Hell's Kitchen
- olika dokumentärer
- Law & Order (alla varianter)

4 saker jag gjorde i går:
- Pluggade
- Målade lister
- Promenerade
- Kollade Bones

4 saker jag ser fram emot:
- Imorgon... :P
- Fredag
- Examen!!!
- Sommar!

4 favoritrestauranger:
- Red Brick (enda som duger här i stan!)
- Tom Yam (Karlstad)
- ?
- ?

4 saker på min önskelista:
- Tid
- Pengar
- Sömn
- Examen!

4 personer som jag utmanar:
- Känner
- du
- för

- det ?

  

music galore
Sitter och filar på det sista på Essay 1 och har naturligtvis på favoritradion!

Bild - Googles bildsök (sökord: last.fm)

multitasking

Sitter fortfarande och tittar/lyssnar på dagens telebild, men passar även på att kolla upp schema inför veckans närträff i English C som är nu på fredag och lördag. Måste kolla upp busstider dit och hem, vilket krånglar till det lite för mig på lördagen. Tror dock att jag skulle kunna få åka med Mamma Mu och Daddy DJ hem... Pratade med mor nyss, så är de bara friska(re) än vad de är nu så kanske de skulle kunna ta sig in. Annars blir det att gå en timme tidigare eller sitta och vänta en och en halvtimme, vilket väl ska fungera. Trist bara när Uni är helt tomt! Annars ser jag verkligen fram emot denna närträff, då vi ska träffa supervisors för C-uppsatsen bland annat. Ja, det är i stort sett bara fokus på den uppsatsen och så litteratur, vilket jag absolut inte klagar över. 

                                                  


Förutom det sitter jag och kollar upp litteraturinläsningen, citatet jag valt inför veckans diskussion och lite annat smått och gott. Ska väl även ta tag i min litteraturuppsats också. Vilken jag har bestämt ska in innan jag åker in till Karlstad nu i veckoslutet. Vet inte hur det ska gå till, men det ordnar sig nog på något vis. Lite jävlar anamma bara så ska det gå!

//D.D\\
... ska fortsätta multitaska nu

just nu
Äter jag min frukostgröt och ser/lyssnar på dagens telebild...

Bild - kollage av Googles bildsök (sökord: telebild och gröt)

bra kluddarmusik!
Har fixat första strykningen på listerna nu i takt till Disturbed!
Just cannot get enuff of them!!

elektroniska samtal

Förmiddagen har gått till en hel del elektroniska samtal, dvs. över diverse kontaktprogram som msn och skype. Inledde med ett samtal kring litteraturuppsatser, då min kurskamrat kolla min respons på hennes och även hade respons att ge till mig. Under tiden dök Lillstrumpa upp och berättade om gårdagskvällen, som hon, pojkvännen och vänner spenderade under the influence of starka drycker. Då kan det hända saker vill jag lova och det var väl vad som hände igår också. Uschi. Men, men ... sådan god medmänniska som jag är så berättar inte jag något om det utan hänvisar till hennes blogg. Ifall hon skulle vilja berätta om det själv! Avslutade dialogen med min kurskamrat efter ett tag, men då dök en annan vän upp och sade hej. Hon kom med riktigt glada nyheter, vilka jag troligtvis kan annonsera ut... Fast jag är inte riktigt säker heller, så jag återkommer om det... Ja, ett ganska långt inlägg som berättade i stort sett ingenting. HaHa. Ska försöka återkomma med ett mer informativt inlägg senare idag. 

//D.D\\
... lovar sig själv att fokusera på endast studier den närmaste timmen 

idag är det segt
Det är riktigt segt hos mig och J idag... trots att vi gick och lade oss rätt tidigt!?

tonight is movienight
Ikväll blir det, efter allt kluddande på papers och lister, mysig filmkväll!

Bild - Googles bildsök (sökord: movienight)

blåste på med kluddandet

Efter att ha haft en tripp down memory lane med lite Linkin tog jag över och kludda på listerna i hallen i takt med Volbeat. Riktigt bra! Nu har vi alla kvarvarande lister grundade en gång, så imorgon blir det till att ta första strykningen med den snygga gråa färgen. Ja, vi ska inte vara som "alla andra" och ha vita lister inte... HeHe. Vi får se om det kanske dyker upp ett tapetserarbord här hemma i början på nästa vecka också, så att tapeterna äntligen kommer upp. Yay. Nu blir det till att få ihop första litteraturuppsatsen, så att jag kan skicka iväg den imorgon som planerat. Detta gör jag i tonerna till Spin Doctors och mer specifikt albumet Turn It Upside Down. Evigheters evigheter sedan jag lyssnade på det!

//D.D\\
... ska responsa lite på en kursares uppsats först

linkin park, martini och en cigg

Har ju lagt in alla mina "gamla" skivor på datorn nu när jag väl fått hem dem och nu sitter jag och lyssnar på Linkin Park's album Hybrid Theory. Jag bara svämmas över av en massa gamla minnen och det tydligaste är hur jag sitter på min gamla balkong en ljummen sommarkväll med ett glas martini och en cigg. Underbart! Sitter och får gåshud när jag tänker på det faktiskt. Fast jag måste ju erkänna att det även ger lite bitterljuva minnen, men det tänker jag inte gå in på närmare här. Det hör till "the past" och får stanna där också... Tills jag lyckats skriva färdigt på min bioman och även lyckats få den publicerad. HaHa. Until then - I won't tell!

//D.D\\
... fortsätter lyssna, minnas... och kanske skriva lite


engelska ungdomsböcker och kurslitteratur

Dagens "skörd" på biblo blev en hel hög med relativt nya ungdomsböcker på engelska och en trave med information till en individuell examinationsuppgift som ska skrivas och lämnas in om en månad. Tror det kan bli riktigt bra eftersom jag lyckades få tag på böcker och kan börja lite smått redan nu med det! Fast helgen är vikt till uppsatsskrivning och inläsning till kommande veckas litteraturdiskussion. Ska bli riktigt intressant tycker jag, som vanligt... HiHi.

//D.D\\
... kilar iväg och frissar till J.s hår

utflykt och date med Mamma Mu
Ska ta och sätta mig på bussen in till stan och träffa Mamma Mu.
Blir besök på biblo och se om det finns någon vettig kurslitteratur åt mig!

Bild - Google bildsök (sökord: Karlskoga bibliotek)

engagerad föreläsare

Vilken kick man får av underbart engagerade föreläsare, som den jag lyssnar på just nu! Hon fick mig att leva upp och få lite mer energi än vad jag hade för två timmar sedan... Ja, då jag kände mig som Tasmanian Devil här nedanför! HeHe. Känns som jag får tillbaka engagemanget och viljan för var minut jag lyssnar på henne! Riktigt lysande gjort. Nu blev det dock en halvtimmes rast, så jag ska passa på att äta lite med J, som fixat till lite gottig brunch.

//D.D\\
... känner sig lite tom i bollen idag!

vill inte vara jag nu
Lufsar omkring här hemma och påminner om Tasmanian Devil på bilden.
Bara väntar på att manin ska sätta igång igen... Men nu är jag trött!! På allt!!

Bild - Googles bildsök (sökord:trött)

det sade bara poff!

När jag gick in i sovrummet, lade mig tillrätta och skulle knäppa på läslampan sade det bara PoFF! Jag orkade inte byta lampa, så jag lade mig bara tillrätta under täcket, kröp nära intill J och tvärslocknade istället. När vi väl vaknade (med ett ryck ska väl tilläggas!) var det dags att springa ner och hämta tvätt. Det var då vi upptäckte att det smullit så pass att proppen gått, men som tur är har vi sådana där supersmartiga saker (som jag inte kommer ihåg namnet på just nu!) så jag fixade till det direkt. Annars? Ja, jag började bläddra lite i Vildsvinet av Renzo Aneröd och fastnade helt. Var dock tvungen att gå iväg och handla lite till kvällsmaten efter femtio sidor, men nu ska jag ta och fortsätta. HeHe. Efter att jag lyssnat klart på lite nostalgimusik i form av Blümchen!? HaHa. Det var verkligen inte igår!!

Kommer du ihåg Blümchen?

//D.D\\
... nostalgiar sig som bara den nuförtiden; varför?

nöjesläsning direkt i lådan
Fått hela två böcker som pocketogram, som jag tänkte lägga mig och njuta av nu!
Valde
Låt den rätte komma in, men den är tydligen så populär att den var slut.
Pocketogram var snälla och skickade
Vildsvinet
som ersättning, så länge.
Nu har jag båda böckerna hemma och ska lägga mig och nöjesläsa en stund!
Härligt!!

här ska slappnas av


                

Lite dåliga bilder, men titta vad jag hittade i min skivsamling!
Totalt glömt bort att jag har dem, så tur att man går igenom ibland...

Bilder - Googles bildsök (sökord: albumstitlarna)

unnade oss

Idag såg jag till att jag och goding unnade oss en liten sväng över till lokala pizzerian, som även har tillstånd *hehe*, nu i eftermiddag/kväll. Tyckte jag att vi behövde efter två innedagar för min del och två dagar av renoverande för godingens del. Ja, han har tagit tag i vår hall igen och NU ska den banne mig bli klar!! Det kommer bli så jäkla snyggt och inte riktigt som alla andra hallar. Åtminstone inte i de här husen, då vi har byggt om lite. Vilket även gör att vi ökat på kvadraten med ett par siffror. Hehe - igen! Blir bra vid en framtida försäljning tror jag nog! Fick problem med min bluetoothmus när jag skulle sätta mig vid datorn igen. Helt galen blir jag när sånt händer när jag är helt inne i pluggtankar, vilket jag var nu. Men, men... fick bli en liten sväng in i bloggosfären innan jag tog tag i de mer allvarliga sakerna, dvs. plugg.

//D.D\\
... off to the more serious stuff now

störda sömnvanor

Halv sju igår gick jag och lade mig för att läsa lite... Lade mig i sängen ifall jag skulle somna, då jag tyckte att jag kunde sova resten av natten i sådana fall. Hann inte mer än lägga ned huvudet på kudden och läsa två sidor förrän jag fick lägga boken ifrån mig - och tvärsomnar! Vaknade till kring tio i tolv tror jag, då min älskling kom för att lägga sig... Sedan kunde jag bara inte somna och låg vaken till halv tre, då fick jag nog. Tog Målarens döttrar av AnnaKarin Palm och gick till soffan och satte mig och läste ut boken; som för övrigt var bra. Tips! Vet inte vad klockan var då, men provade att gå och lägga mig i sängen igen och lyckades faktiskt somna. Är dock otroligt trött idag och var halvt om halvt uppe kring åtta, men J fick inte "liv" i mig ordentligt då. Nu kring tio såg han dock till att jag verkligen kom upp och det är bra! Har hur mycket som helst att fixa nu onsdag och torsdag; eftersom halva fredagen går åt till föreläsningar. Hmm... I'm on a very tight schedule these days!? :S

//D.D\\
... ska ta breakie nu!


tillstånd
Så här mår man efter två dagar inne på Uni... HaHa.
 Helt slutkörd, men på otroligt glatt humör tack vare alla gosisar man träffar!

Bild - resultat från Google (sökord: trött smiley)

var jag befinner mig
Mmm, sitter i ett av de där husen rakt fram... Hela dagen imorgon! :S
Åh, fast lunchen blir kulig! Ska träffa Lillstrumpa!! <3

live från da middagsrast

Har precis ätit middag - bakpotatis med alla möjliga tillbehör - och glyst på tv lite grann. Skönt med en liten brejk i skrivandet även om jag inte har fått ner speciellt många rader än så länge. Kanske en halv sida (1.5 rads avstånd) har det blivit sedan jag satte mig här i förmiddags, men det är en välarbetad och genomtänkt halv sida också! Totalt är jag snart uppe i två sidor och har kommit lite drygt halvvägs i min outline, så jag vet inte hur det här slutar. Vi har en gräns på 1500 ord och förhoppningsvis lyckas jag att fila ner texten sedan när jag är klar med första utkastet. På musikfronten går det riktigt bra, då jag lyckats få över tjugo album. Resten är otroligt smutsiga, vilket beror på att de dränkts i lerigt regnvatten då mina föräldrars källare svämmade över. Suck. Men, men... bara att diska skivorna, så att jag i alla fall kan rädda musiken som är på dem. Samma med fodralen, men texthäftena vet jag dessvärre inte om jag kan rädda. Surt!

//D.D\\
... ska passa på och softa en stund till


uppdrag studier
Ja, jag sitter ju och skriver på min Literary Essay om "The Dead" idag också!

Bild - resultat från Googles bildsök (sökord: Dubliners)

uppdrag örongodis
Håller på och lägger in alla mina skivor i datorn... För tillfället är det Creed som gäller!

Bild - kollage av resultat från Googles bildsök (sökord: titlarna på skivorna)

valet av film igår
Det fick bli en "gammal" skräckis igår... Faktiskt bra för att vara en uppföljare!

Bild - från imdb.com

för-gjort för ikväll
Filmerna är utvalda (i stort sett!?), maten inhandlad och snart färdiglagad...
Bara sista raderna på WP som ska skrivas klart som är kvar!

nattligt nöje

Är, som jag säkert nämt tidigare, inne i en insomnia och manic period, vilket gör att jag inte sover speciellt mycket om nätterna. Natten som var läste jag t.ex. ut en av Åke Edwardsson deckare; Himlen är en plats på jorden. (Helt klart läsvärd... ) Detta resulterar oftast i att man är otroligt trött och seg under dagen efter, men själv har jag hunnit med att skriva en ny paragraf på min WS Paper och ska sätta mig med litteraturuppsatsen en stund nu. Det låter säkert inte normalt, men för mig är det det... Jag har så länge jag kan minnas haft sådana här perioder av insomnia, då jag legat vaken mest hela nätterna. När jag bodde själv kunde det hända att jag satt uppe hela natten och glös på alla möjliga gamla filmer och/eller skrev på mina "bestsellers"... HaHa. Men sån är jag... och kommer nog alltid att förbli.

//D.D\\
... återgår till "The Dead"


miss fixer

Idag känns det som om det enda jag gjort är telefonsamtal efter telefonsamtal. Jag har ordnat så att jag får åka med ett par andra kursare in till Uni på måndag, vilket jag inte haft råd med annars. Sedan har jag pratat med en snart f.d. kurskamrat, men eventuellt blivande kollega, om att hoppa på och vikariera hos henne. Vilket kanske också kommer att bli min framtida arbetsplats om allt går som vi vill. Jag vågar inte hoppas alls, men jag har i alla fall ett extrajobba från och med idag eller om det blir måndag. Står med på vikarielistan, så att jag kan hoppa in och hjälpa till lite då och då samtidigt som jag känner efter hur jag trivs m.m. Kuligt som bara den!

 

Något som var mindre roligt var att den nya kursens momentschema kom upp idag, som jag sade, och förklarade att vi ska ha läst in oss på två böcker, alla aktuella läroplaner och en artikel vi får under närträffsdagarna... Till när!? Nästa vecka såklart för det är då vi enligt schemat ska diskutera böckerna. Framförhållning någon? Nej, inte de lärare som har hand om distansstudier i alla fall... Finns det någon som varit med om det så får du gärna skriva om det i en kommentar till mig!

//D.D\\
... ska fortsätta med sitt maniska skrivande på Essay 1


Varför harvar alltid texten under bilder man centerar ur!?

studiefri dag

Kunde inte somna inatt, trots att jag var hur trött som helst. Tror jag är inne i en av mina maniska perioder igen, vilket dock min mer eller mindre ofrivillga sovmorgon är ett motbevis till. Skumt! Jag är både seg som bara den och ändå får hur mycket som helst gjort!? Vet inte riktigt vad det har tagit åt mig. Inte vet jag vad det tog åt min goding heller, då jag vaknade upp av att han var i farten och storstädade. Blev att jag drogs med, så vårt hem fick en rejäl genomgång idag. Toppen! Även fått ett underbart besked idag, som känns superkul... Mer om det imorgon dock när jag diskuterat det hela lite mer. HiHi.

//D.D\\
... återgår till sin research inför morgondagens studier


det går framåt!
Inte världens bästa bild, men I make my point! Detta är bara Essay 1...
Har även skrivit lite drygt så här mkt på mitt WP paper idag också. *stolt* 

bättre humör

Vad hemskt det är med sådana där tentanerver och frustration. Hela familjen (ok, vi är bara två, men ändå!) blir totalt urflippad när det är tenta på gång. Kanhända så beror det kanske på att jag själv vet hur frustrerad och irriterad man blir när man sitter kvällen innan en tenta och känner sig sådär extremt liten och okunnig. Nu är dock J iväg och har troligtvis precis öppnat upp filen/rna till programmeringstentan han ska skriva nu mellan nio och ett. Själv ska jag se till att för-göra, så att det bara är att slänga ihop lite mat när han trillar in här hemma igen. Får se till att jag inte fastnar alltför mycket i mitt uppsatsskrivande, då jag äntligen kommit på topic till i alla fall en litteraturuppsats av två. Och dessutom fått klartecken på vinklingen också... Bara att sätta igång alltså!?

//D.D\\
... ska ge sig på "The Dead" av James Joyce

vad har hänt sedan senast?

Inte mycket inte... J har ju tenta, så jag är bisittare när han går igenom exempeltentor. Distraherande saker är totalförbjudna, som det brukar vara vid tentaplugg. Hrm. När han har tenta alltså! Ja, jag är irriterad och anser att jag har all rätt att vara det också. Fast jag vet faktiskt inte om jag är mest irriterad på J eller mig själv just nu. För jag VET ju att det blir så här varje dygn innan han har tenta. När jag ska ha tentan kommande dag så kan det vara fullt ös medvetslös här hemma. Hänsyn!?

//D.D\\
... ska försöka att hålla sig i skinnet och inte lacka ur totalt

istället för skönlitteratur
Har fixat till en outline för min Workshop Paper istället... Gick rätt bra faktiskt! *nöjd*
Romanen jag ska jobba med är
The Handmaid's Tale.

tre dagar tillgodo

Sista uppgiften till kursen i SvA lämnades in halv tio i förmiddags, så nu är det fokus på English C resten av veckan. I stort behov att få sitta och bläddra igenom alla romaner jag läst senaste terminen för att hitta någon slags utgångspunkt till mina uppsatser (deadline i mars!). Försökte mig på lite brainstorming igår kväll, men det gick allt annat än bra. Suck! Idag var jag och lånade Dubliners och Union Street för sjuttielfte gången känns det som, men jag måste skumma igenom dem en gång till och se om jag inte hittar något intressant. Så ja... kanske kommer vara lite frånvarande resten av veckan. Men bara kanske!? :P

//D.D\\
... ska läsa in sig på skönlitteraturen ett par timmar nu

sista för dagen

Sista kaffekoppen var klockan tio det... Sista blogginlägget nu... Fast jag kan inte påstå att det är sängdags än inte. Dels pga kaffet, dels för att jag känner att jag har så mycket jag måste få ordning på. J skulle behöva snus också och tror jag får springa iväg och köpa det nu. Stänger om en halvtimme, så I'd better hurry! Han kommer ju bli sittandes ett par timmar med sin uppgift i natt antar jag och jag vill inte ha en surgubbe utan snus här hemma inatt. Det är livsfarligt!

//D.D\\
... susar iväg med bliXtens fart! ;)

******************************************

Uppdatering (ett par minuter senare):
J har bestämt sig för att gå och lägga sig istället... så jag inte ska behöva rusa. 
Bäst för honom att det blir så!!
 

veckoplanering
Sitter och planerar närmaste månaderna... Vet inte hur jag ska få ihop det!?

Bild - resultat från Googles bildsök (sökord: schema)

lekte törnrosa hela förmiddagen

Vaknade för en liten stund sedan av att J kom och väckte mig. Lekt Törnrosa hela förmiddagen har jag gjort, så någon tidig utflykt till LC, biblo och affär blev det inte idag. Gubbarna på LC har jagat J idag, både på mejl och mobil... så det hade inte varit helt fel om vi kommit ner dit idag. Hursom, så har jag varit på en hel massa äventyr den här natten. Snott J.s täcke någon gång i natt gjorde jag också. Verkar som om jag behövde lite extra skydd eller något antar jag. Något sånt vet jag att det var eftersom drömmarna gick lite grann i HP - tecken... Sträckläste ju de sista 350 sidorna i sista boken igår och var helt uppslukad i boken. Riktigt bra! Nu gäller det dock att jag försöker bli lika uppslukad i studierna, som jag måste få ordning på.

//D.D\\
... ska ut på mer äventyr i studiernas tecken nu

en kväll dedikerad till magi

Ja, nu har jag tänkt stänga ner och ta mig ur webben och ägna resten av min vakna tid till sista hälften av Harry Potter and the Deathly Hollows. Den skulle lämnas tillbaka till biblioteket redan i onsdags, men dels har jag varit sjuk, dels har jag inte hunnit läsa ut den så den som mycket troligtvis har reserverat den får helt enkelt vänta till imorgon. Det är värt väntan ska den veta också! Jag tycker ju att det är värt att spendera tjugo av mina fjuttiga slantar jag har kvar på att lämna in försent och få skuld. Ja, det är en bok utöver HP, så det blir två böcker och en plus en påbörjad vecka som jag får betala för. Men det är det faktiskt värt! Allra helst hade jag velat kunna sitta och verkligen njuta och inte känna mig stressad över att jag MÅSTE läsa ut den tills imorgon, men hellre det än inget alls...

//D.D\\
... försvinner in i böckernas och magins värld

kaffejunkie nummer ett?

Om jag inte är det, så kommer jag säkerligen bli det idag om inte annat. Efter knappa tre timmars sömn inatt/morse, så är det otroligt segt på huvudkontoret idag. Okej att det är söndag idag då, men eftersom huvudkontoret behöver jobba lite helg så behöver jag nog en hel del kaffe för att fatta vad jag håller på med. Har fixat lite med paruppgift nummer två, vilket är den allra sista uppgiften på SvA-kursen. Letat text som en galning och jag hittade jättemånga bra igår, men när jag läste de idag var de inte alls lika bra. Hmm, knepigt det där. Eller så är det bara jag som tänkte för mycket. HaHa. Har dock knåpat ihop ett halvfärdigt förslag till min kollega, så får vi se vad hon säger. Kanske inte blir någon respons från henne förrän imorgon, men jag pular vidare ändå... Fast nu blir det att koppla av lite med ett gammalt avsnitt av Veronica Mars; eftersom tvåan börjat visa maratonsändningar av den serien så har jag fastnat lite... Hmm...
 
//D.D\\
... is off to the cosiest corner of the sofa with a cuppa joe

bookworm adventures
Spenderade natten med att knäcka Bookworm Adventures... Sängdags 4:00! :S

Bild - resultat från Googles bildsök (sökord: Bookworm Adventures)


tyst även på bloggen

Blir inte mer än ett inlägg om dagen för tillfället, men det är tyst närvaro från min sida för tillfället. Ont i halsen och allmänt trött. Både förkylningen och allt runt omkring mig som gör mig så trött. Irriterad börjar jag bli på allt och alla också, vilket inte bådar gott. Suck. Jag skyller på den kvinnliga åkomman som precis är i sluttagen. HaHa. Skönt att ha något att skylla bort det på ibland. Snart måste jag, dunderförkylning till trots, ge mig ut och handla lite förnödenheter. Blir på svindyra macken istället för någon billigare affär, vilket skulle ha varit det mest ekonomiska. Det börjar som sagt kännas otroligt motigt med allt, så jag ska nog ta och avsluta detta inlägg innan jag blir för negativ. För då blir det bara skitsnack...

//D.D\\
... ska försvinna in i HP-s värld igen om ett tag!

tyst dag idag

Vaknade upp med en halvt om halvt borttappad röst. Inte kul alls! Det gör så jäkla ont i halsen när man tappat rösten. Undrar varför!? Ja, nu vet jag väl att den borttappade rösten har att göra med olika slags basilusker och inflammationer på röstorganen, men ... ändå. Me no likey halsont! Feber är helt okej för min del, men halsont och/eller maginfluensa med kräkningar och så. NEJ TACK! Har precis gjort en snabbtur på alla skolplattformar och fixa med allt viktigt för dagen och nu blir det lugnt och skönt i soffan med läsning. Orkar verkligen inte något annat. Fast fundera över uppgifter kommer jag ju göra i alla fall. HaHa. När har jag tagit det lugnt under sjukdom senast!?

//D.D\\
... ska läsa klart HP idag om inte annat!

nattliga äventyr

Ja, det blev att jag läste ut en av böckerna igår natt i alla fall... Inatt är det dags för sista delen och det ska bli riktigt spännande. Skönt att ha något att fokusera på istället för rinnande näsan och kliande halsen faktiskt. Fast jag blir otroligt trött på att inte få nattlig sömn... Idag blev vi väckta vid tolv av en knackning på dörrren. Det var J.s kusin. Han hade med sig deras nya lilla valpa sig! Hur söt som helst... HiHi. Nu blir det slappish igen med lite Criminal Minds innan jag går över till mer magiska äventyr.

//D.D\\
... *atjo*

nu ska det bli av!
Inte de kortaste böckerna i serien direkt, men de sista... Ikväll blir det HP-maraton!

sömnbefriad/-berövad!?

Hur man än tolkar rubriken, så är kontentan av den att jag inte sovit något på 24 timmar... Jag har dels inte kunnat, dels inte blivit trött. Fått en del gjort till paruppgiften, vilken jag dock skulle ha gjort lite mer på känns det som. Hinner dock med det senare idag eller under torsdagen. Gott om tid till inlämningen känns det som nu när jag fått kontakt med min partner. Stackarn har varit sjuk hela ledigheten... riktigt rejält också! Uschi! Engelskan som ska in senast måndag har jag nog fått mer eller mindre klar också. Skickade iväg den för lite respons nyss, så får vi se. Blir nog att jag skickar in både den och de sista individuella keywordsen senare idag också. Om jag inte sover bort hela dagen vill säga, men det har jag otroligt svårt att tro på. Mår så dåligt att jag nog kommer att ligga och nysa, hosta och frusta om ett par timmar igen. Och då är det ingen vits med att ligga kvar tycker jag... Inte om det är mitt på dagen eller eftermiddag/kväll i alla fall.

//D.D\\
... ska försöka sova nu!

bakterier och virus

B2 ringde för ett par timmar sedan och undrade lite över datorgrejer och virus. Slutade med att han dök upp hit till mig och J för att få lite hjälp med laptopen. Vi sitter... eller ja, de sitter och håller på för fullt och nu börjar det nog bli lite ordning på maskinen. Härligt! Vi får hoppas att bilderna som lillebror och tjejen har klarats sig, vilket känns mest nervöst just nu. Inte kul att bli av med sådant, men blir det så finns det ju inget att göra åt det - tyvärr! :( Själv håller jag på och bekämpar mina egna bakterier/virus eller vad det nu är som gör mig dålig. Kommer aldrig ihåg vilket som gör vilket och så... Hur som helst blir jag bara sämre och sämre, vilket nog betyder ett par sömnlösa nätter för mig den närmaste framtiden. Suck.

//D.D\\
... snorar, harklar och hostar vidare


bilden talar för sig själv!?
Superförkyld idag, men måste sitta vid burken ett litet tag ändå... Vill bara inte...

sämre och sämre dag för dag

Nu blir jag bara sämre för var dag som går och det känns inte roligt alls! Jag var helt inne på att ligga sjuk under ledigheten faktiskt, men inte att det skulle komma nu lagom till terminstart igen. Suck!! Nåja, jag överlever nog... Mina nära och kära har mått så mycket sämre än vad jag nog kommer att göra, så jag tänker inte klaga förrän jag börjar komma upp i samma nivå av sjuklighet som de stackarna fick dras med under julhelgen. Uschi! Då var jag lessen för deras skull faktiskt, men det blev jul ändå och de överlevde i alla fall.

//D.D\\
... ska förflytta sig till soffan och lite läsning

lagom till allvaret

Idag började dagen med att jag hade svårt att komma ur sängen. Har inte sovit så bra som inatt på jättelänge, men hade ändå jättesvårt att ta mig upp. Det slutar med att jag nu sitter och antagligen har feber. Antagligen eftersom jag inte vågar kolla tempen och behöver det nog inte heller. Jag frossar, svettas om vartannat och känner mig lagomt feberyr. Tänkte dock att det kanske kan vara trevligt att höra av mig med ett par rader eftersom jag inte varit så flitig skrivare på ett tag. Ska bli bättring, så fort jag själv känner mig bättre!

//D.D\\
... hoppas läsaren/na där ute håller sig friska och krya!

harry potter time
Bara hunnit ett par hundra sidor... Ska råda bot på det nu!

en vecka och två dagar senare

Vi har fått ett nytt år sedan jag skrev sist, men jag är väldigt stolt över mig själv att jag lyckades hålla mig borta från datorn så länge. Behövde det också verkligen! Oj, vad jag måste ha varit stressad innan jul utan att tänka på det nämnvärt. Nu är jag halvdålig, så jag blev inte dundersjuk... Fast det finns det ju tid till än visserligen. J har dock mått riktigt dålig en vecka snart och blir mest bara sämre och sämre. Inte rolig start på det nya året, men det kunde nog ha varit mycket värre!

//D.D\\
... ska kika vidare på sin mejl, plattformar osv.